Om oss

C.P. Sand Transport AS ble startet som et enkeltmannsforetak av Carl-Petter Sand i 1966.

1..jpg

Den første bilen, var en Bedford, som han kjørte for et grossistfirma i maling. Firmaet har hatt en jevn vekst i årenes løp og i 1988 stiftet han og kona Laila aksjeselskap, med 50 % hver av aksjene. Foretaket fikk da navnet C.P. Sand Transport AS.

C.P. Sand Transport AS har alltid vært en bedrift med sikte på fremtiden. Vi etterutdanner våre sjåfører hele tiden, og de får kurs etter behov, slik at de dekker våre og kundens krav til kompetanse, og vi gjennomfører kontinuerlig intern opplæring i kvalitetssikring.

Foretaket har i dag 19 biler og 23 ansatte med bred kompetanse. Vi utfører transport i mange forskjellige segmenter, og har derfor mange bein å stå på innen transportbransjen. C.P. Sand Transport AS har både norske og utenlandske samarbeidspartnere/kunder og sjåfører.

C.P. Sand Transport har vært en av få godkjente lærebedrifter for lærlinger og vi har alltid en eller to lærlinger hos oss. Opplæringskontoret for service og samferdsel startet i 1994 hvor allerede da tok inn lærlinger. Dette har gitt oss en bred erfaring med lærlinger og som lærlingbedrift innen transport.

 

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑