Om oss

C.P. Sand Transport AS ble startet som et enkeltmannsforetak av Carl-Petter Sand i 1966.

1..jpg

Den første bilen, var en Bedford, som han kjørte for et grossistfirma i maling. Firmaet har hatt en jevn vekst i årenes løp og i 1988 stiftet han og kona Laila aksjeselskap. Foretaket fikk da navnet C.P. Sand Transport AS.

C.P. Sand Transport AS har alltid vært en bedrift med sikte på fremtiden.

Vi etterutdanner våre sjåfører med kurs etter behov, slik at de dekker våre og kundens krav til kompetanse. Vi gjennomfører kontinuerlig intern opplæring i kvalitetssikring.

Foretaket har i dag 27 biler og 31 ansatte med bred kompetanse. Vi utfører transport i mange forskjellige segmenter, og har derfor mange bein å stå på innen transportbransjen. 

C.P. Sand Transport AS har både norske og utenlandske samarbeidspartnere/kunder og sjåfører.

C.P. Sand Transport er en godkjent lærebedrifter for lærlinger. Opplæringskontoret for service og samferdsel startet i 1994 allerede da tok vi inn lærlinger. Dette har gitt oss en bred erfaring med lærlinger og som lærlingebedrift innen transport. I 2018 ble vi nominert til årets lærebedrift for lærlinger. Ble blant de tre beste av 1540 bedrifter.  Det å jobbe med lærlinger er lærerikt og spennende. Se dagens «ungdom» lærer seg et fysisk yrke og hvordan de vokser med oppgavene. Se hvor stolte de er den dagen de står med «lappen» i hånda og kan sette seg inn i bilen for å utføre et oppdrag helt på egen hånd. Det i seg selv er en stor inspirasjon til å fortsette med nye «ungdommer» Vi har alltid en eller to lærlinger hos oss.

I dag er det sønnen Vidar Sand og Mariann Gjerdrum som driver C.P. Sand Transport med Kalle og Laila som støttende pensjonister.